Kommentek

Mérhető

A kommunikáció és PR már mérhető. Itt megismerheted a legfrissebb nemzetközi és hazai mérési és elemzési trendeket, bepillantást kaphatsz a mérési metodikába és eszközökbe. Megtudhatod a kommunikáció eredménye hogyan számszerüsíthető.

Friss topikok

Archívum

Mérjük együtt a kommunikációt

2009.05.12. 09:15 | pöltlákos | Szólj hozzá!

Évek óta dolgozom a kommunikációs iparágban és azh elmúlt pár évemet egy speciális területnek szenteltem, a kommunikáció hatékonyságmérésnek. Sokan még mindig furcsán néznek rám amikor arról próbálok meggyőzni valakit hogy milyen jó kis eszközök vannak már a PR/vállalati kommunikáció mérésére és milyen lehetősgeket kínál egy jó elemzés a vállalati kommunikációs stratégia és taktika tervezésénél.

Ennek a blognak az a célja, hogy megosszam minden olvasóval a mérési iparágban szerzett tapasztalataimat, hétről-hétre leírjam az aktuális piaci történéseket, érdekességeket és minden látogató ugynezt tehesse ezen a blogon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://merhetokommunikacio.blog.hu/api/trackback/id/tr261116558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása